Brug en e cigaret som rygestop

Smoking.

Hvis du altså vil stoppe?

Der er mange der har brug for en e cigaret til rygestop, og det er også fint nok, men jeg syntes det siger lidt om vores samfund, og hvor svage mennesker rent faktisk er blevet. Det er altså som om, at der er mange der er slaver af de ting de gerne vil have, og det syntes jeg virkeligt er en skam. Det betyder jo af gode grunde, at det er vejen frem, og jeg vil da helt klart også mene, at det vil være det bedste for dig at gøre dette, og det er altså også derfor, at det virkeligt ikke er nogen dårlig ide, at bruge en e cigaret som rygestop. Det er i hvert fald en mulighed til at komme af med sine dårlige vaner, og jo mere du kender til dine styrker og svagheder jo bedre vil det også være for dig. Det er i hvert fald nemmere at bruge en e cigaret som rygestop, når man ved hvad man skal gøre, og jeg er slet ikke så meget som et eneste sekund i tvivl om, at det er vejen frem, og jeg syntes altså derfor også, at du skal overveje at bruge en e cigaret som rygestop med det samme. Det er direkte dumt at lade være, og det håber jeg altså helt klart at du ved.

Kend til e cigaret som rygestop

Det er altså sådan, at man sagtens kan stoppe med at ryge, men når man ikke ved hvordan man skal gøre det, så er der slet ingen tvivl om, at det ikke er en god ide, og jeg håber altså helt klart også, at det vil være vejen frem, og jeg er også sikker på, at det på et eller andet tidspunkt er nødt til at gå op for dig hvad jeg mener, og det er altså virkeligt ikke nogen dårlig ide. Det er altså ret fedt at tænke på, og når du først har indset hvad jeg mener, så kommer du med garanti også til at indse, at e cigaret som rygestop er det optimale hjælpemiddel.


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*