Det sidste misbrug alkohol

Women.

Jeg har efterhånden haft en del misbrug, og det hele startede selvfølgeligt med misbrug alkohol. Hvis der er en ting jeg virkeligt bare forbander så er det helt klart misbrug alkohol, og jeg ved altså fra mine personlige erfaringer hvor meget det kommer til at fylde. Jeg ved også, hvor svært det er at komme ud af misbrug alkohol, og hvor store chancer der er for at misbrug alkohol er starten på andre misbrug. Derfor vil jeg også mene at alkohol burde forbydes, og jeg er lige ved at græde når jeg ser unge drenge og piger stå og hælde alkohol med sodavand ned. Det er virkeligt en skam, og det er jo ikke svært at regne ud, hvorfor vi i dag har så mange mennesker, der har et misbrug alkohol. Det er tydeligt at se tendensen i samfundet, og jeg vil virkeligt også mene, at du skal tage at gøre noget ved dette, og så kommer det helt sikkert også til at betyde, at du virkeligt kan opnå endnu flere ting. Det er altså ret vildt, hvad man pludseligt kan opnå af ting uden misbrug alkohol, og jeg vil derfor også håbe, at alkohol snart er ulovligt.

Vigtigt ved misbrug alkohol

Det er altså virkeligt vigtigt, at man er klar over, hvor stort et problem alkohol i dag er, og hvordan misbrug alkohol begynder at fylde mere og mere. Vi kan heller ikke forvente at dette kommer til at ændre sig i fremtiden, og jeg vil da virkeligt mene, at du skal sørge for at passe på dette. Det vil jo virkeligt komme til at betyde, at du skal passe på dig selv, og så er jeg også sikker på, at du virkeligt vil blive glad, hvis du en dag kommer fri af dit misbrug alkohol. Så vil du også indse hvor skidt et misbrug alkohol rent faktisk kan være for dig selv, men sågar også alle omkring dig.


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*