Nail art extreme

Nails.

Hvis du vil se nail art taget til ekstreme højder så tag til Tokyo. Som med så mange andre ting har Japanerne taget negle kunst til sig og gjort det til noget ekstremt. Jeg var sidste forår i tokyo i forbindelses med en elektronikmesse som mit firma havde sendt mig på.

Messen var i Tokyo, og der var nogle aftener hvor der var nogle happenings eller fremvisning om man vil, af noget helt nyt og fantastisk night vision udstyr. Det udstyr der blev vist frem var helt fantastisk. Indtil nu har stort alle former for udstyr der har gjort det muligt at se om natten givet et specielt lys, de fleste teknikker har vist alt i et grønligt skær.

Denne helt nye teknik, viste et helt klart billede uden et mærkeligt lys, du kunne se landskaber som var det i dagslys. Det var en af de aftener hvor vi efter fremvisningen blev kørt hjem på hotellet at jeg stiftede bekendtskab med nail art “the Japanese way”.

Turen til hotellet gik gennem Tokyo, og her så jeg flere negle saloner der havde døgnåbent. En ting er at de havde døgnåbent, men det der overraskede mig var at de klokken to tre stykker midt om natten havde mere end otte ansatte negleteknikere på arbejde og at alle stole var optaget.

Jeg spurte vores guide om dette, hun sagde at det var helt normalt at få lavet negle om natten, som hun sagde at salonerne måtte have åbent når kunderne havde tid til at komme. Hun fortalte endvidere at det var ikke kun negle saloner der havde døgnåbent, der er mange SPA´s og frisører der også har døgnåbent.

Hun sagde at nail art er de seneste år blevet meget populært i Japan, så ud over at mange kunder kun har tid om aftenen efter de har været på arbejde, så har de mest populære saloner så mange kunder at de bliver nød til at holde åbent døgnet rundt for at kunne følge med efterspørgslen.

I danmark kan du finde de førende indenfor Nail art her

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*