Woocommerce vs Prestashop


Hvad skal man vælge hvis man vil have den bedste webshop, er det Woocommerce eller er det Prestashop der er det bedste valg?

Det er meget delte meninger om hvilke webshop system der er det bedste, og mange af de ytrede meninger har er mere grundet i næsten religiøse overbevisninger om hvilke system der er det bedste, og ikke i sund fornuft.

Woocommerce, Prestashop, Magento, Joomla og så videre, der er mange open source systemer at vælge imellem, og der har alle deres fordele og bagdele, deres stærke og svage sider.

I langt de fleste tilfælde er det bedst at at vælge et af open source systemerne, systemer som Shopify hvor du kommer billigt i gang, men skal betale hver måned, og endda betale mere jo flere varer du fylder i holder ikke í længden.

Man kan sammenligne det med at lave en butik i et indkøbscenter hvor man ikke har nogen kontrol over fremtiden. Ligegyldigt hvad tilhængerne af betalings/bondefanger webshops systemerne siger er der et fact man skal forholde sig til…. Nemlig man ejer ikke sin egen shop.

Derfor altid vælg open source, og nu tilbage til hvilke system der er bedst Woocommerce eller Prestashop? Det er meget enkelt, hvis du har en lille shop med få varer og ikke så stor omsætning er Woocommerce det bedste valg da det er et nemmere system at arbejde med.

Har du derimod mange varer og gerne vil sælge til hele verden så skal du vælge Prestashop.

Hvis du vil vide mere så klik dig ind på Websitesupport.dk , her kan du få svar på de spørgsmål du måtte have

PrestaShop
PrestaShop

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*